Alin Oprea, experiență neplăcută pe litoralul românesc. Fiica Medanei s-a accidentat: „Personalul a refuzat chemarea ambulanței!”

14 08. 2024, 12:42

Alin Oprea a trăit o experiență neplăcută în timp ce era cazat la un hotel de 5 stele de pe litoral. Iată ce a povestit! 

Ceea ce trebuia să fie o vacanță relaxantă, s-a transformat într-o experiență complet neplăcută pentru Alin Oprea, Medana și fiica ei, Daria. 

În timp ce se afla la un concert cu trupa Talisman, artistul le-a cazat pe cele două într-un hotel de 5 stele din Mangalia pentru a le asigura tot confortul, însă lucrurile nu au stat așa cum și-a dorit. 

Alin Oprea, experiență neplăcută pe litoralul românesc 

Prima întâmplare bizară pentru artist a fost chiar în momentul în care a sosit alături de familia lui la hotel. În momentul când a făcut check-in-ul, pe lângă costul integral al camerei, Alin Oprea a fost nevoit să achite și o garanție de 450 de lei pentru eventualele pagube. 

„Nu mi s-a mai cerut niciodată o astfel de garanție în alte hoteluri, nicăieri în lume și nici la noi în țară. De obicei, clienții sunt întâmpinați cu un pahar de apă măcar sau cu o limonadă, nu cu cerințe neașteptate și neplăcute, iar în cameră cu fructe și o șampanie, așa am fost primiți peste tot pe unde am mers, în străinătate. La ei până și cafeaua din cameră, care peste tot este oferită gratuit, la ei se plătea. Gestul în sine ne-a atras atenția într-un mod neplăcut”, a declarat artistul pentru CANCAN 

Hotelul a ignorat accidentul grav al Dariei 

După întâmplărea neplăcută de la check-in, Daria a suferit un accident grav în camera de hotel, iar angajații ar fi fost nepăsători, conform spuselor artistului. În timp ce făcea duș, ușa cabinei s-a desprins și s-a spart, iar fetița a fost rănită de cioburi. Printre răni, cea mai gravă a fost tăietura de pe picior. Pe lângă rănile propriu-zise, Daria a suferit un șoc, iar vacanța s-a transformat într-un coșmar pentru întreaga familie. 

„În loc să ofere sprijin, personalul hotelului a refuzat orice formă de ajutor, inclusiv chemarea unei ambulanțe. Managerul hotelului a dispărut rapid, invocând probleme personale, iar directoarea din București, contactată telefonic, a avut o atitudine inumană, susținând că incidentul nu este responsabilitatea hotelului și că Medana trebuia să între cu copilul de 15 ani în baie. Când Medana i-a spus cine este și că va chema presa și televiziunea, aceasta a spus că pe ea nu o interesează, să-i cheme “chiar acum.”, a mai spus Alin Oprea pentru sursa citată. 

Își vor face dreptate în instanță 

Alin Oprea și soția lui nu vor să lase acest incident nepedepsit și vor cere dreptate în instanță. 

„Vom face toate plângerile și reclamațiile necesare pentru a ne asigura că nimeni nu va mai fi obligat să treacă prin ceea ce am trecut noi. Vom acționa în instanță hotelul pentru neglijență, indiferență și lipsa măsurilor de siguranță, urmând să solicităm despăgubiri pentru daune morale și materiale”, a mai adăugat Alin oprea.

Sursă foto: social media, CANCAN